№ 13

Вечерний Кут

Пока дверь памяти не заперта...

Previous Entry Поделиться
про безглуздi бажання деяких... недолугих
ворона
kolyuchka53 wrote in kolyuchka_53


Дивна рiч: юзер, неодноразово заблокований за огидну поведiнку у моєму журналi, наполягає на негайнiй моїй вiдповiдi на його йолопськi обвинувачування i образи! Погрожує, що iнакше перестане мене поважати.  Тримайте мене, бо я не втримаюсь! От зараз усе кину i побiжу виправдовуватися в моїй необачностi написати у своєму власному журналi те, що я особисто вважаю необхiдним.
  Повага, аякжеж: та вiн сам себе не поважає навiть в свята, бо не має анi найменшого уявлення нi про те, що є повагою мiж спiврозмовниками, анi про самоповагу. Звичайнiсеньке таке одоробло, впевнене у своїй непогрiшимостi та правi повчати усiх навколо: як жити, писати, вiдчувати...
Цур йому, пек!

Ну от звiдки стiльки жовчi i ненавистi в iстоти, яка, здавалося б, має майже усе, що побажає?!
Звiдки цей намiр обов'язково принизити, а ще краще - знищити геть! iншого - тiльки за те, що iнший, тобто я, п'ять рокiв тому у вiдповiдь на його мерзотнi зауваження заблокувала хамло у своєму журналi i покинула товариство дiлетантiв.
Я вже навiть роздратування не вiдчуваю, тiльки гидоту.
________
А щодо лакмусового папiрця... не треба б його вживати декотрим: дiарея може трапитись,  що ми й спостерiгаємо
...
_________
Похоже, без перевода не обойтись.

Извольте:


[Нажмите, чтобы прочитать]Удивительное дело: юзер, неоднократно заблокированный за отвратительное поведение в моём журнале, настаивает на немедленном моём ответе на его дурацкие обвинения и оскорбления! Угрожает, что в противном случае перестанет меня уважать. Держите меня семеро, а то я не удержусь! Вот сейчас всё брошу и побегу оправдываться в своей неосторожности написать в моём личном журнале то, что я считаю необходимым.
Уважение, а как же: да он сам себя не уважает даже в праздники, ибо не имеет ни малейшего представления ни о том, что такое уважение между собеседниками, ни о самоуважении. Обыкновенный такой недотыкомка*, уверенный в своей непогрешимости и праве поучать всех вокруг: как жить, писать, чувствовать...
Чтоб ему пусто было!*

Ну вот откуда столько жёлчи и ненависти у существа, которое, казалось бы, имеет почти всё, что пожелает?
Откуда это желание непременно унизить, а ещё лучше - и вовсе уничтожить!  другого - только за то, что другой, то есть я, пять лет тому назад в ответ на его омерзительные замечания забанила хама в своём журнале и ушла из сообщества дилетантов.
Я уже даже раздражения не чувствую, - только отвращение.
___________
А что до лакмусовой бумажки... не стоило бы ею пользоваться некоторым:
диарея может случиться, что мы и наблюдаем...

_________
*)
на украинском это жёстче



?

Log in